Food&Drinks

Coffee 2 Go a deschis ce-a de-a 30-a locatie, in centrul Bucurestiului

Coffee 2 Go a deschis ce-a de-a 30-a locatie, in centrul Bucurestiului

Cea mai noua locatie Coffee 2 Go,  a 30 a unitate deschisa in ultimii 5 ani, s-a deschis ...

(P)De neratat în Constanţa: Madame Margo

(P)De neratat în Constanţa: Madame Margo

Nu doar în București sunt locații de succes ce combină zona de lunch & dining cu cea ...

(P)SARDIN, experienţă gourmet în stil italian

(P)SARDIN, experienţă gourmet în stil italian

În urmă cu mai puțin de un an a luat naștere restaurantul Sardin, ca răspuns al repatrierii ...

(P)100% românesc: LaDORNA, este cel mai nou partener 5 to go

(P)100% românesc: LaDORNA, este cel mai nou partener 5 to go

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din România și totodată unul dintre cele mai ...

Hedone Cafe, unic producator de echipamente profesionale pentru prepararea cafelei in Romania, participa la cel mai mare targ international in industria ospitalitatii

Hedone Cafe, unic producator de echipamente profesionale pentru prepararea cafelei in Romania, participa la cel mai mare targ international in industria ospitalitatii

Aflat la cea de-a 40-a editie, Host este unul dintre cele mai renumite evenimente la nivel international ...

Manifestul Julius Meinl “Poezie în doi” continuă

Manifestul Julius Meinl “Poezie în doi” continuă

De Ziua Internațională a Cafelei, Julius Meinl continuă proiectul manifest „Poezie în Doi” cu o nouă provocare, ...

Food Revolution Day la o noua editie

Food Revolution Day la o noua editie

Pe 19 mai, ȋn toată România și ȋn toată lumea se va sărbători Food Revolution Day ȋn ...

Cea mai mare şi mai scumpă sticlă de gin se află în Londra

Cea mai mare şi mai scumpă sticlă de gin se află în Londra

Silent Pool Distillers a lansat in editie limita cea mai scumpasi mai mare sticla de gin din ...

Hedone Cafe, despre al treilea val al cafelei în România și cultura cafelei proaspăt prăjită

Hedone Cafe, despre al treilea val al cafelei în România și cultura cafelei proaspăt prăjită

Rutina felului în care savurăm cafeaua, un cult al plăcerii, diferă, dar finalitatea este aceeași: căutarea delectării, ...

#farazahar @ @FoodRevolutionDay 2016

#farazahar @ @FoodRevolutionDay 2016

Efectele negative ale consumului de zahăr şi bolile severe cauzate de acesta sunt tema din acest an ...